Paco Garcia tanca una etapa complicada dirigint el sènior del CB Calella FMV

El que ha estat entrenador del sènior masculí del CB Calella FMV, Paco Garcia, va confessar ahir al programa La Banqueta que ha estat una temporada molt difícil plena d’obstacles en la que no ho ha passat bé i que no ha pogut fer la seva feina com a entrenador.

No ho he passat gens bé. Ha estat molt difícil, una temporada dura, llarga, plena d’entrebancs, de problemes, d’obstacles. Se’ns ha fet enormement llarga. Tiraré de tòpics: hem tingut mala sort i tot plegat ha fet que la nostra feina no es pogués fer com ens hagués agradat fer-la. Tant entrebanc i tanta problemàtica evidentment no fa agradable la feina de ningú i els entrenadors necessitem treballar de manera continuada, fer un seguiment, repetir, corregir i això no s’ha pogut fer per una raó o per una altra.

Garcia va assumir que la temporada passada es va fer un treball ferm i continuat, ben planificat, que va qualificar d’excel·lent, a diferència d’aquesta temporada. També a micròfons de La Banqueta, Garcia va anunciar que no continuarà dirigint l’equip; ho farà el seu segon, Àlex Muñoz. A mitja temporada es va plantejar fer un pas al costat però el suport i compromís de la Junta i dels jugadors el van motivar per arribar fins a juny.

Jo crec que l’entrenador és el responsable i si l’entrenador no aconsegueix que els seus jugadors lluitin, donin aquesta intensitat, aquest ritme i defensin la samarreta o l’escut com s’ha de fer, potser tinc la culpa jo o sóc una part del problema. Per tant, jo vaig anar a plantejar a la Junta directiva que si calia, fes un pas al costat, vingués una altra persona, i intenti activar una situació que estava molt enquistada i que era molt complicat de tirar endavant, però la Junta em va donar suport, els jugadors també em van donar suport i vam arribar a un acord de que seguiríem fins al final tots junts i tothom es va comprometre.

Paco Garcia ha pogut acomiadar-se del sènior mantenint-lo a Segona Catalana.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *