Ironman comunica oficialment als participants el canvi de data al 30 de setembre

En un comunicat oficial que IRONMAN ha fet córrer a través de whatsapp i les xarxes socials que, degut a la coincidència amb el referèndum per la independència de Catalunya es canvia la data de celebració de la pròxima cursa Ironman Barcelona que serà, com s’havia anunciat, el dissabte 30 de setembre.

El canvi de data, provoca també canvis en el recorregut en bicicleta de la prova. Enguany es torna a recorreguts anteriors que no es tallaven alguns accessos a l’autopista. Així, per tant, els 180 quilòmetres de recorregut en bicicleta transcorreran entre Calella i Montgat, i es faran dues voltes senceres i mitja seguint per la N-II.

La volta a natació de 3800m i la cursa a peu no pateixen canvis, malgrat que la cursa a peu ja tenia un recorregut nou plantejat per aquesta pròxima edició, de Calella a Santa Susanna, seguint la costa i fent dues voltes.

Ara, els participants poden optar per competir a la cursa el 30 de setembre amb normalitat o poden optar per canviar la seva participació per una pròxima 70.3 Barcelona o un altre Ironman sense càrrecs; qui li interessi aquesta opció ho ha de comunicat abans de l’1 d’agost.

Com a última alternativa es podria reemborsar una part de les despeses. IRONMAN Espanya ha informat a Ràdio Calella Televisió que en el cas que algun participant pugui tenir problemes amb el canvi de data s’estudiarà cada cas particular.

 

Potser t'interessa

1 Resposta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *