Ja es pot visitar “Foto Film Calella 50 anys creant imatges”

festimatge

Foto Film Calella 50 anys creant imatges és el títol d’una exposició retrospectiva que parla d’aquesta entitat calellenca però a la vegada fa un retrat de la història col·lectiva de la ciutat al llarg dels últims 50 anys.

Josep Maria Colomer és el comissari d’aquesta exposició que ha muntat juntament amb un altre destacat membre de Foto Film, Quim Botey.

Josep Maria Colomer ha destacat que els fundadors de Foto Film, entre els quals hi ha ell mateix, mai haguessin pensat que al cap de 50 anys encara estarien fent feina i treballant per convertir Calella en la ciutat de la fotografia i el cinema durant tot un mes.

Colomer ha reconegut que la tria de les fotografies que conformen la mostra ha estat molt difícil. En tot cas, diu que és un homenatge a tota la gent de Calella.

Una opinió que també comparteix l’actual president de Foto Film, Xavier Rigola. Segons ell, Foto Film Calella 50 anys creant imatges és com un somni en què ha participat tothom.

Foto Film Calella 50 anys creant imatges és l’exposició principal del Festimatge 2016 que ha arrencat aquest divendres i que s’allarga fins el dia 24. Es pot veure de dimarts a divendres de 18 a 21:30h i els dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14h i de 17 a 21:30h a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat