En marxa un nou Festimatge

bombolles

Un espectacle de bombolles de sabó i un videomaping han donat el tret de sortida a una nova edició del Festimatge, el festival de la imatge que organitza Foto Film Calella.
Des d’ara i fins al dia 24 Calella es converteix en la ciutat de la imatge amb diferents exposicions fotogràfiques, projeccions de curtmetratges i tallers.

Durant l’acte d’inauguració, el president de Foto Film, Xavier Rigola, ha insistit que aquest certamen és diferent cada any tot i mantenir un tronc central inalterable amb les projeccions, exposicions i tallers. A més, parla de la qualitat que hi ha en els treballs que es presenten al Festimatge.

Durant aquests dies de Festimatge es poden veure gairebé una trentena d’exposicions fotogràfiques d’autors nacionals i internacionals a la sala amb columnes de la fàbrica Llobet Guri. Rigola creu que aquestes exposicions no estan prou valorades pel públic ja que són una gran oportunitat de veure durant quasi un mes i gratis treballs molt destacats dins el món de la fotografia.

Per la seva banda, el tinent d’alcaldia de Ciutadania i Cultura, Xavier Arnijas, considera que el Festimatge 2016 és molt especial per a moltes raons.

A banda de les exposicions fotogràfiques, els amants del cinema poden gaudir de les projeccions de curtmetratges que es fan a les tardes a l’Espai Caixa i a la sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *