Ja es pot votar als candidats al Premi Ciutat de Calella 2018

El guardó del Premi Ciutat de Calella (Foto: Arxiu)
El guardó del Premi Ciutat de Calella (Foto: Arxiu)

Arriba la V edició del Premi Ciutat de Calella, i des d’avui i fins al 13 d’abril es pot votar per escollir els guanyadors d’aquest guardó. L’Ajuntament convoca, des de fa cinc anys aquests premis amb la voluntat reconèixer aquelles persones o entitats que hagin obtingut un ressò especial, al llarg de la seva vida, o una repercussió notable durant l’any anterior al qual es convoca. En àmbits com la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat, es pretén distingir aquelles iniciatives que hagin afavorit el progrés de la societat, el civisme, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans o del medi ambient.

Enguany, els candidats que opten a endur-se el guardó en la categoria individual són Josep Maria Lloveras Dausà, Vicepresident de l’Associació Gent de Barri de Pequín i Josep Matas Puig, Cap Tècnic de Ràdio Calella Televisió durant molts anys.

Josep Maria Lloveras, ha destacat que ha està molt content perquè ha estat molt anys fent activitats culturals i esportives i molt content de que se li reconegui tota la feina feta a la ciutat.

És una cosa més per explicar. Jo vaig fer una mica de currículum, sincerament, i encara vaig quedar curt, dient ostres, si que n’he arribat a fer, de coses. Clar, sóc molt gran. I vaig començar amb els jocs escolars, a les monges. A Pequín fa 50 anys que hi sóc, 48 o 49, entre una junta i l’altra. I vaig anar veient el que havia fet i vaig dir doncs tira endavant, que passi el que Déu vulgui.

L’altre candidat en categoria individual, és Josep Matas, que durant molts anys va ser Cap Tècnic de Ràdio Calella Televisió i un dels impulsors de la ja desapareguda Calella Televisió. Matas ha destacat als micròfons de Ràdio Calella Televisió que està molt content i que l’ha agafat per sorpresa.

M’ha agafat molt per sorpresa, perquè la veritat no en sabia res. Em van trucar ahir dient que m’havien proposat com a candidat al Premi Ciutat de Calella. La veritat que em fa molta il·lusió i m’agrada perquè és un reconeixement que fa la gent.

En categoria d’entitats, els nominats són la Cooperativa l’Amistat i l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia. En aquest sentit, el seu director ha destacat que ha estat la mateixa Junta Directiva la que ha presentat la candidatura.

Estem contents perquè enguany l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, que va néixer com a Cor Harmonia i durant aquests 20 anys que portem hem crescut formant una orquestra, assumint una aula musical, i molta gent ens deia a veure si ens presentàvem i el públic que ens seguiex ens va animar i ens vam envalentonar. Va ser una decisió presa en assemblea.

Per la seva banda, el president de la Cooperativa l’Amistat, Josep Gibert ha explicat que la Junta Directiva va votar per unanimitat presentar la candidatura al Premi Ciutat de Calella

Nosaltres ho vam comentar amb la Junta quan vam rebre la informació de que es tornava a convocar aquest premi, i en una reunió vaig plantejar a veure què els hi semblava de presentar-nos a aquest premi, cosa que no haviem fet fins aleshores. La Junta hi va estar d’acord i els vuit membres que som de la Junta van donar el consentiment. Va ser per unanimitat.

La gala de lliurament del Premi Ciutat de Calella es celebrarà el dimarts 1 de maig a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *