Ja es respira l’ambient de l’Oktoberfest

Ja està en marxa la 28ena edició de l’Oktoberfest de Calella. Acabarà el 20 d’octubre i comptarà amb la participació de 55 bandes procedents d’onze països europeus.

Aquest dissabte es va fer la tradicional desfilada de les bandes participants en aquesta primera setmana d’Oktoberfest per diversos carrers de Calella, i al vespre, ja a l’envelat, els representants municipals i el pubillatge van participar de la inauguració oficial de la festa, on no hi va faltar el tradicional degollament del barril.

Durant la cerimònia inaugural també es va donar la benvinguda a les bandes musicals amb la seva presentació i les autoritats els van lliurar un seguit de plaques commemoratives.

La benvinguda a les bandes es repetirà els dos propers dissabtes, que és quan arriben a Calella noves formacions per actuar durant tota la setmana a l’Oktoberfest.

Podrem degustar menjar alemany i escoltar les bandes a la carpa de dilluns a dijous des de les 20h  fins la 1 de la matinada, però els divendres la festa s’allarga fins les 2 de la matinada. Els caps de setmana, els dissabtes l’Oktoberfest es posa en marxa a les 21h i fins les 2 de la matinada, i els diumenges de les 19h fins a la una.

Les actuacions a la Plaça de l’Església seran cada tarda del 4 al 20 d’octubre, excepte els dissabtes, de les 16 a les 10h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.