Jaume Pruna i l’Equip de Suport d’Atenció Domiciliària PADES, Premis Ciutat de Calella 2017

Jaume Pruna, president del Grup Pa, Vi i Moltó, ja va ser reonegut a Calella com a fill predilecte de la ciutat l’ay 2003. L’Equip del PADES, el Programa d’Atenció Domiciliària i Equips de Suport van quedar finalistes en l’edició 2014 i, finalment, enguany han rebut el guardó

Jaume Pruna ha estat reconegut com a Premi Ciutat de Calella 2017 en la modalitat individual. Pruna és president del Grup Pa, Vi i Moltó entitat històrica Calellenca que va néixer l’any 1969. La seva finalitat és la de promoure l’organització d’excursions, exposicions, conferències i festes populars per al desenvolupament de la cultura i tradició catalana. Pruna també va ser president de la Creu Roja de l’Alt Maresme.

Per altra banda, en la modalitat d’entitat o associació, l’Equip del Programa d’Atenció Domiciliària i Equips de Suport, PADES ha estat la guanyadora. L’equip PADES, que treballen en l’àrea d’influència de la CSMS, es un equip especialitzat d’atenció domiciliaria format per un metge, dos infermeres, una treballadora social, un psicòleg i un treballador familiar que atenen a casa persones que presenten malalties greus avançades. Aquest equip dona suport professional, però també humà, al pacient i la seva família per tenir cura de la malaltia, potenciant al màxim la autonomia personal i, sobre tot, respectant els seus desitjos, preferències i valors.

Durant la gala, conduïda per Laia Borja i Joan Bachs, que s’ha pogut seguir en directe per Ràdio Calella Televisió, s’ha presentat “El Trapasser” un nou programa d’aquesta casa que pretén ser una paròdia del programa El Foraster de TV3. En aquest cas, qui ha fet de Quim Masferrer ha estat Josep Grima que ha recorregut la nostra ciutat en bicicleta entrevistant, des del desconeixement total, calellencs i calellenques amb qui s’ha anat trobant.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat