Tota l’oferta de formació professional de l’Alt Maresme es mostrarà aquest divendres a la Fàbrica Llobet-Guri

El Centre de Recursos Pedagògics del Maresme II farà aquest divendres al matí la tercera edició de la Jornada d’Orientació de l’Alt Maresme adreçada als estudiants de secundària del territori perquè coneguin l’àmplia i diversa oferta de formació professional que imparteixen centres com l’Institut Bisbe Sivilla o l’Escola Freta, els dos de Calella. La mostra s’obrirà al públic en general entre les 12.30 i les 14.00h, a la polivalent de l’equipament municipal.

Aquest divendres al matí es celebrarà la tercera Jornada d’Orientació de l’Alt Maresme a la Fàbrica Llobet-Guri amb l’objectiu de donar a conèixer als alumnes de secundària dels centres educatius del territori quina és l’oferta formativa que hi ha en cicles formatius, programes de formació i inserció. La mostra es podrà visitar de 9.00h a 14.00h, per al públic en general a partir de les 12.30h, amb entrada gratuïta.

Dos centres educatius calellenc ho aprofitaran per explicar els cursos que imparteixen. L’Institut Bisbe Sivilla, per exemple, els graus vinculats al sector del turisme i la restauració, i l’Escola Freta, els graus d’administració, infermeria o educació infantil, entre d’altres. 

El que farem és informar i donar a conèixer els Cicles Formatius de Grau Mitjà, Superior, l’oferta formativa referent a Itineraris Formatius Específics i Programes de Formació i Inserció -explica Vanessa Martín, directora del CRP del Maresme II-.  Els centres que fan l’oferta seran els instituts i els Programes de Transició Temporal (PTT), més els centres participants de la nostra zona.

A més de l’oferta formativa que es podrà consultar, i que aquest any ha augmentat amb un CFGM i amb un programa de formació i inserció, la jornada inclourà xerrades en quatre espais diferents de la polivalent.

En aquesta jornada oferirem xerrades, a quatre espais diferents, per diversificar l’oferta. Això es durà a terme de 9 a 13.30h. Com a novetat aquest curs tenim dues ofertes per part de l’Institut Ramon Turró, un és un CFGM en Producció Agroecològica que és dual i, un Programa de formació i Inserció en Auxiliar d’Activitats Agropecuàries.

Les xerrades duraran al voltant de mitja hora i aniran a càrrec de cada centre participant per tal de donar a conèixer més detalladament les ofertes i metodologia de treball que oferiran al seu estand. Els alumnes que volen encaminar el seu futur en la formació professional tenen, aquest divendres, una gran oportunitat per conèixer quins itineraris i sortides poden trobar a l’Alt Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *