Duet d’arpes amb Esther Pinyol i Clara del Cerro: concert de música clàssica al Cicle Cultural

duet_arpes

Les dues joves arpistes Esther Pinyol i Caterina del Cerro oferiran aquest dissabte a la nit un concert de música clàssica a la Sala Mozart (21.00h), dins del Cicle Cultural que organitza l’Ajuntament.

Una vuintantena de cordes en acció i coordinades per oferir un concert únic, algunes peces interpretades de forma separada i altres en format duet. Caterina del Cerro és professora d’arpa de l’Escola de Música Claudefaula de Girona i forma part del grup de música d’arrel catalana i celta, Moixaina. Esther Pinyol és membre de l’Orquestra Camera Musicae de Tarragona i col·labora amb orquestres professionals com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Mahler Chamber Orchestra o la Simfònica de la Universitat de Colòmbia. A més, i fora de l’estil clàssic, Pinyol ha enregistrat la cançó Aniversari del grup Manel; també ha col·laborat amb el programa de televisió Òpera amb texans.

A Calella hi portaran un repertori variat i que en alguns moments se surt del clàssic.

“Portarem un repertori molt especial, amb peces del segle XIX i XX, amb obres originals per arpes, alguna transcripció i alguna sorpresa per al final. En una de les obres sortim de l’ambient romàtic, i toquem samba i rumbes, perquè el públic vegi que és un instrument molt polifacètic”, ha avançat Pinyol en una entrevista a Ràdio Calella TV.

Les entrades per al concert de dissabte a la nit a la Sala Mozart es podran adquirir al Museu Arxiu Municipal de forma anticipada al preu de 8 euros. Dissabte mateix, dues hores abans de l’actuació.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Esther Pinyol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat