Una Marxa-festiva pel cap de setmana

revetlla calella marxa

Dissabte s’ajuntaran una bona quantitat de calellencs i calellenques per celebrar la revetlla de Calella-Marxa, amb sopar i ball del Duet Ària.

Aquest dissabte a partir de les 21.00 h, al passeig Manuel Puigvert Calella-Marxa farà la revetlla popular de l’associació. Martí Barrera, president de Calella-Marxa ens explica com anirà la nit.

Serà una revetlla semblant a la de cada any. Fem un sopar a la fresca a base de pa amb tomàquet i es pot escollir entre botifarra, pernil, llonganissa, formatge i, també hi haurà la típica coca, cava i begudes. La revetlla estarà amenitzada pel Duet Ària. Tot això a partir de les 21 h al passeig Manuel Puigvert.

A partir de les 20 h ja es podran agafar cadires i tiquets per gaudir d’aquesta revetlla ben moguda amb el Duet Ària que agrupa cada any entre 400 i 600 persones.

La revetlla és una de les moltes activitats que organitza l’entitat que comparteix bitlles, caminades i en aquest cas una marxa-festiva. Pròximament, Calella-Marxa muntarà la Marxa de La Minerva al segon diumenge de setembre. Aquesta tindrà dos circuits: un d’11 kilòmetres i l’altre de 22 kilòmetres. I de cara el mes d’octubre tornarà el cicle d’Esport i salut per la gent gran, que consisteix amb els dilluns de Tai-txi i els dimecres per caminar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat