Josep Granyó detalla els objectius de la nova junta directiva de l’Espai Caixa, que ell presideix

Granyó (el segon per l'esquerra) acompanyat dels membres de la nova junta directiva

La seva va ser l’única candidatura que es va presentar a les eleccions que es van celebrar divendres passat, amb una participació d’aproximadament el 20% dels socis i sòcies de l’entitat. Josep Granyó, que avui ha començat a desenvolupar les tasques pròpies de la seva nova responsabilitat, ha agraït la bona predisposició de l’anterior equip a l’hora de fer el traspàs, que s’allargarà durant tot el mes de desembre per començar a treballar de ple a partir del 2019. L’objectiu de la nova junta directiva és modernitzar l’entitat i arribar a tots els calellencs i calellenques.

En una entrevista a l’Info Migdia, Josep Granyó ha detallat el seu projecte per l’esplai de la gent gran.

Volem modernitzar-nos. No que l’Esplai sigui com un aparcament de gent gran que venen a distreure’s amb quatre jocs de taula i fer algunes unes activitats programades de fa molt temps. Ens volem actualitzar i que sigui una teràpia ocupacional i potenciar les habilitats que durant la vida no s’han pogut desenvolupar.

I alhora, aportar solucions a dèficits particulars que puguin tenir els socis i sòcies, ajudar-los com faria una gran família, que diu Granyó és el que ha de ser l’Espai Caixa.

Aquest és el repte al qual s’enfronta un equip integrat per 10 persones. A la vicepresidència hi haurà Francesc Montero –qui ja va ser president de l’entitat–; Josep Pigrau com a responsable de comunicació; Ramón López, tresorer i encarregat de viatges; Ramón Lorca, secretari i responsable de les activitats que es fan dins les instal·lacions; i diverses vocalies, entre les quals la de Mari Carmen Lombardero.

Es planteja aquest mes de desembre com un temps de transició entre directives per començar a treballar de ple a partir del 2019.

Estic molt agraït a l’anterior junta perquè ens han prestat tota la col·laboració i ho faran. Això fonamental perquè si no hi hagués una gran base, com hi ha, tampoc podríem ser nosaltres més ambiciosos. El primer objectiu que tenim és igualar-ho, perquè ho han fet francament bé.

La seva massa social està formada per unes 800 persones, de les quals unes 150 són actives amb el dia a dia de l’entitat i les activitats que s’organitzen. L’objectiu de futur és també créixer en aquest sentit.

A Calella hi ha unes 4.000 persones jubilades dins aquesta franja i en aquests moments en tenim vora 800. Hi ha molta gent que encara no ens coneixen i ens agradaria que compartissin amb nosaltres totes les activitats que es fan ara a l’Esplai.

L’Espai Caixa està obert a calellencs i calellenques a partir dels 60 anys, 55 anys en el cas de persones amb la condició de prejubilades i jubilades.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *