La Marxa de Sant Andreu aplega uns 200 participants en ruta pel Montnegre

Ciclistes aturats davant l'Ermita de Sant Andreu de l'Arboceda

Rècord de participació a la caminada que organitzen els Amics Escoltes del Montnegre i que ahir diumenge va celebrar la setena edició. Unes 200 persones van completar el recorregut de 13 quilòmetres, apte per a tothom, i que permetia descobrir els principals atractius paisatgístics i culturals del Parc del Montnegre-Corredor. Amb una aturada a l’ermita de Sant Andreu de l’Arboceda, propietat de l’entitat i en ple procés de restauració.

Pere Badalló, dels Amics Escoltes, s’ha mostrat especialment content per la participació i les impressions que tothom els va fer arribar pel disseny del recorregut.

El que hem rebut dels participants ha estat molt positiu. Els ha agradat molt la ruta, que gairebé no ha passat per ruta forestal, excepte el pas per la Riera que és el punt d’unió entre Calella i el Montengre. A més, la meteorologia va acompanyar i això va permetre gaudir encara més de l’entorn natural que tenim.

Els diners de les inscripcions es destinaran a continuar el projecte de restauració de l’ermita de Sant Andreu de l’Arboceda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *