Josep Maria Colomer inaugura demà l’exposició “Persones”

20x15 emili morillo Sin título-1

Retrats de persones, fotografies de grups o entitats amb molta tradició per a la ciutat de Calella, és la premissa amb què ha treballat el fotògraf calellenc, Josep Maria Colomer, per al seu darrer treball que s’inaugurarà demà a la biblioteca. Sota el títol de “Persones” es podrà visitar aquest treball fotogràfic durant un mes a la biblioteca de Can Salvador de la Plaça, on hi hauran exposada una vintena de fotografies

En ella hi podrem veure fotografies que van des d’una tertúlia que es reprodueix cada matí a la Sala Mozart, a persones que estan al capdavant d’entitats molt populars a Calella, fins a esportistes reconeguts calellencs com Maru Toledo o el mític porter de l’handbol, Joaquim Codina. Grups de persones que han fet grans coses per Calella, com els treballadors de la Cooperativa l’Amistat, i a qui Colomer vol homenatjar amb aquesta exposició i ficar de cara a gent i grups, fins ara anònims o no tan coneguts.

Fer fotografies de gent de Calella és molt interessant, tant per mi, com per la gent que retrato. Des de fa molts anys que m’agrada fer fotografies a persones o entitats del nostre poble perquè he llegit moltes històries de Calella que parlen de gent concreta i em faltaven fotografies. En aquesta exposició hi ha un homenatge també perquè aquest any la nostra ciutat és capital catalana de l’esport i he posat unes quantes fotografies esportives.

L’exposició, que es podrà visitar a partir de demà a la biblioteca de Can Salvador de la Plaça, estarà composta per una vintena de fotografies on apareixen les persones protagonistes en el seu ambient més íntim.

Intento que les persones siguin una mica complementàries en el seu ambient. Retratar-les fora d’un estudi que tot és més fred. A mi m’agrada més fer-ho per exemple en el seu lloc de treball, a casa seva o allà on facin la seva activitat.

Cada fotografia anirà acompanyada d’una breu explicació del perquè Colomer ha decidit fer aquell retrat.

L’exposició s’inaugurarà demà a les 13.00 h a la biblioteca de Can Salvador de la Plaça i es podrà visitar fins al 18 de gener de l’any vinent en horari de biblioteca.

Una bona oportunitat per visitar durant els dies de Nadal aquesta col·lecció de fotografies on els protagonistes són  persones emblemàtiques o entitats amb molta tradició a la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat