Josep Torres es presentarà a les primàries del PSC de Calella

I compta amb incorporar de número 2 de la seva candidatura a Cindy Rando, l’actual regidora de Joventut, Solidaritat i Cooperació i responsable també de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Calella. Torres preveu tornar a formar tàndem amb ella per a les eleccions municipals del maig vinent, segons ha confirmat en una entrevista a l’Info Migdia l’endemà que l’agrupació local del PSC anunciés que al setembre s’obrirà un procés de primàries per escollir el seu alcaldable.

El PSC de Calella realitzarà el procés de primàries al llarg del mes de setembre per enfilar immediatament després la preparació de les eleccions municipals del 2019. I es donarà l’oportunitat de votar a la militància encara que només es formalitzi una candidatura.

Josep Torres és, pel moment, l’únic que ha fet el pas endavant i ha confirmat que s’ofereix per repetir d’alcaldable. En una entrevista a l’Info Migdia ha dit que confia en integrar al seu equip a Cindy Rando, a qui ha definit com un dels grans valors que té el PSC a Calella.

Cindy Rando continuarà amb nosaltres, serà la número 2 de la llista i treballarem junts perquè ens entenem perfectament. A no ser que ella faci un pensament i es vulgui presentar, però la meva intenció és repetir com a candidat i que sigui la número 2. És un valor al partit i encantats que estigui disposada a continuar fent aquesta feina.

Torres ha explicat que a partir del setembre, i en funció dels resultats de les primàries, començarà a treballar en la definició de la seva candidatura i el programa electoral. Ha assegurat que manté la il·lusió per millorar Calella en termes de progrés econòmic i social.

El que em mou sempre Calella. Fer política a la teva ciutat, on tens els problemes al davant, és el que em motiva. L’alta política em queda lluny, però la de proximitat, la de parlar amb la gent i solucionar els problemes, és el que em motiva.

El candidat a les primàries del PSC ha assegurat que el benestar de les persones ha estat l’eix principal de l’acció de Govern que han desenvolupat en coalició amb el PDeCAT. De la seva relació amb els seus socis de govern n’ha destacat la bona entesa i integració, i la bona feina feta de la qual se’n senten absolutament corresponsables.

Torres també ha parlat del retorn de Josep Maria Juhé a la política municipal. Ho fa però no amb el PSC, partit al qual havia militat i havia arribat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Calella. No el veu com un contrincant polític i ha tret ferro a la seva decisió d’incorporar-se a la llista dels “comuns”.

Ja fa temps que es va desvincular del partit i, tot i reconèixer la tasca que va fer com a alcalde amb el suport de l’agrupació local, en el moment que marca passem a tenir una bona relació però no n’hi ha a nivell polític. Ell optarà per una altra llista i no passa res.

Torres va confirmar la seva candidatura a les primàries del PSC de Calella per a les eleccions municipals amb motiu de la participació de Miquel Iceta a l’acte de Tribuna Municipal que es va celebrar ahir al Museu del Turisme.

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista a Josep Torres, candidat a les primàries del PSC de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *