Baixa el nombre d’ingressats per Covid a Calella

Les restriccions per frenar el coronavirus que s’estan aplicant des de gener s’estan notant en el nombre d’ingressats als centres calellencs de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Segons l’últim recompte d’aquest dilluns a la tarda, n’hi ha 17 a l’Hospital Sant Jaume i 24 al sociosanitari. En total, 41. A principis de mes se’n van registrar més d’una seixantena. A tot això, en els últims quatre dies s’han produït 2 defuncions de pacients positius per Covid.

Tenint en compte l’últim recompte de finals de la setmana passada, a l’Hospital de Calella s’han registrat 4 ingressos de pacients Covid i s’han donat 3 altes hospitalàries, sense cap trasllat ni a un altre centre sanitari ni per seguir donant atenció sociosanitària a l’usuari. S’ha reportat 1 defunció.

La segona s’ha produït al sociosanitari, on ara hi ha 24 persones ingressades. En els últims quatre dies hi ha hagut 2 entrades de pacients i s’han donat 6 altes.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 13 persones.

Els indicadors epidemiològics a Calella donen un respir

El risc de rebrot ha baixat fins els 161,85 punts a Calella, sortint del llindar de risc molt alt per passar a ser alt. De la seva banda, la taxa de reproducció ha caigut fins el 0,67; fora de fase expansiva.

Font: BIOCOM-SC

Font: BIOCOM-SC

El grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC aporta dades sobre els casos diagnosticats dels últims 7 dies, són 20 en el cas de Calella; i l’acumulat de dues setmanes, on la xifra s’eleva als 51.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *