Josep Triadó ja és el nou president del Consell Comarcal del Maresme

L’alcalde de Premià de Dalt ja és tots els efectes el nou president del Consell Comarcal del Maresme. Va ser escollit en la sessió extraordinària del ple de l’organisme supramunicipal que es va celebrar aquest dimarts. Va ser necessària una segona votació perquè en la primera no va assolir la majoria absoluta.

I això perquè tres dels consellers del grup comarcal CiU van abstenir-se en la primera votació i no van donar suport al candidat que el partit havia consensuat amb el seu soci de Govern, el PSC. Abans de votar per segon cop, la consellera i alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, va anunciar que llavors ja sí tots els membres del grup convergent hi votarien a favor.

Arnó, que substitueix en el càrrec a Miquel Àngel Martínez, va anunciar que la solidaritat, la sostenibilitat i la solvència seran els eixos que marcaran el seu mandat.

Triadó va ser el conseller delegat de Medi Ambient i el representant del Consell Comarcal a l’Associació Catalana de Municipis, a l’Agència Catalana de l’Aigua i al Consell per l’Ús Sostenible de l’Aigua.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *