Joventut Artística estrena aquest divendres l’obra Burundanga al teatre Orfeó

burundanga

Una comèdia romàntica en clau d’humor on es tracten temes conflictius com la droga o el terrorisme. I és que la burundanga també és coneguda com la droga de la veritat o la droga de la violació, ja que anul·la la voluntat. Es tracta d’una adaptació de l’obra de Jordi Galceran.

La directora de l’obra, Assumpció Ortet, ha afirmat que “no s’ha d’entendre en clau política, sinó que intenta buscar la manera de riure de coses que no fan gràcia”. Ortet ha explicat l’argument de la funció.

Tot i ser uns temes, com són la droga i el terrorisme, que són una mica conflictius, ha sapigut jugar-ho de manera que és una obra còmica i es produeixen unes situacions molt còmiques. És una comèdia romàntica; és una noia que està embarassada i no sap si abortar o no perquè depèn del que sent el novio per ella. Vol saber si el novio l’estima o no per abortar o no. Decideixen posar-li la burundanga per saber la veritat i a partir d’aquí les coses comencen a complicar-se i entre això s’hi barregen uns terroristes, uns etarras que surten pel mig de la situació.

L’elenc està format per la part més jove de la companyia, dels quals Ortet ha destacat el seu interès i dedicació.

Són els de 16 anys fins a 20 i pocs. Són cinc, de noies n’hi ha dues, la Queralt Borja, l’Ester Buqué i els nois són en Marc Comerma, en Nil Pera i en Pau Feliu i m’encanta perquè tots han posat molt d’interès en tot. És una obra que no és fàcil a nivell d’interpretació. Hi ha obres que la frase en si ja fa gràcia, però en aquesta obra no fa gràcia la frase en si, sinó com la interpreta l’actor i això s’ha hagut de treballar molt.

Burundanga es representarà aquest divendres, 12 d’octubre, diumenge 14 i diumenge 28 a les 18:30h. Les entrades es poden comprar diumenge de 13h a 14h i mitja hora abans de la funció.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Assumpció Ortet, directora de l’obra.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat