Ja som legals!

logo_rct

El Govern de la Generalitat ha atorgat la concessió definitiva a l’Ajuntament de Calella per a la prestació del servei de radiodifusió en FM. Fins ara, el consistori disposava d’una concessió provisional amb la qual Ràdio Calella TV emetia des de l’any 1999. Després d’obtenir l’autorització per part del Ministeri d’Indústria, la Generalitat de Catalunya ha informat avui que s’ha donat la concessió definitiva un cop s’ha pogut demostrar que compleix els tràmits administratius i tècnics i superar la corresponent inspecció.

Ràdio Calella va néixer l’any 1981 i Calella TV, al 1983. Els dos mitjans locals es van unir administrativament l’any 2003. Calella TV va finalitzar les seves emissions en analògic l’any 2008, entrant a formar part del Consorci TeleDigital Maresme Nord. El 23 d’abril de 2010 es va obrir m2tv, un canal que emetia a través de la TDT la programació de les diverses televisions locals de l’Alt Maresme. M2tv va tancar dos anys després degut al cost inassumible que comportava el seu manteniment.

Calella TV va tornar a sorgir el 23 d’abril de 2012 a través d’Internet. A la pàgina web calellatv.cat es podien veure notícies i programes a la carta.

A nivell de continguts, els dos mitjans es comencen a ajuntar l’any 2010, acabant la seva fusió al 2016 amb la unificació de les dues redaccions. D’aquesta manera sorgeix Ràdio Calella TV tal com es coneix i funciona a dia d’avui.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat