Joventut Artística estrena diumenge “Una nit a casa seva, senyora”

CARTELL-PROVISIONAL

El grup teatral calellenc posarà en escena un text conegut. L’havien representat anteriorment en dues ocasions però diumenge n’oferiran una nova versió dirigida ara per Albert Salvañà i Paola Martínez. És un vodevil del dramaturg francès Jean de Létraz que explica les peripècies que viu un escriptor que prepara la seva primera novel·la d’amor. El joc de portes que s’obren i es tanquen donant pas a situacions còmiques que ratllen l’absurd és la fórmula que Joventut Artística proposa per entretenir-nos aquests dos pròxims caps de setmana.

L’obra transcorre en un únic decorat que deixa el protagonisme en els set personatges al voltant del qual transcorre aquesta comèdia de situació. La codirectora d’aquesta última producció de Joventut Artística ha detallat les persones que formaran part de l’elenc actoral.

Tindrem la Carme Horta en el paper de la tieta Alícia, Martí Germà, Jaume Mas, Queralt Borja, Jordi Sola i Sole Mateu en el paper de la senyora de la casa.

Joventut Artística ha programat tres funcions de l’obra teatral, començant per l’estrena d’aquest diumenge 20 de maig a les 18.30h a l’Orfeó Calellenc. La venda d’entrades es farà el diumenge al migdia a taquilla i també una hora abans de la representació.

La segona funció serà el dissabte 26 de maig a les 22.00h i l’última l’endemà diumenge 27 de maig a les 18.30h.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista a Paola Martínez, de Joventut Artística, a l’Info Migdia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *