S’han sortejat els membres de les meses electorals pel 26 de maig

L’Ajuntament de Calella ha celebrat aquest migdia una sessió extraordinària del Ple Municipal per tal de fer el sorteig de les persones que hauran de formar part de les meses electorals el pròxim 26 de maig, quan se celebraran les eleccions municipals i al Parlament Europeu. El cens local per als dos comicis el formen 12.897 persones, 26 més que les que van poder exercir el dret a vot a les generals de diumenge passat.

Per mitjà d’un programa informàtic que facilita l’Institut Nacional d’Estadística, aquest migdia s’ha fet a l’Ajuntament de Calella el sorteig de les persones designades a formar part de les meses electorals per als comicis del 26 de maig. Coincidiran els eleccions municipals i les del Parlament Europeu. Les dues urnes es col·locaran en les 19 meses que hi haurà distribuides pels quatre col·legis electorals de Calella.

S’han escollit tres titulars per cada taula i els corresponents suplents. Tots ells rebran una notificació personal.

Per aquests comicis, el cens està format per 12.897 persones perquè, a diferència de les generals, també tindran dret a vot les persones estrangeres de la Comunitat Europea que van comunicar la intenció d’exercir-lo.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *