Joventut Artística farà dues representacions infantils de “L’Estel de Natzaret”

“L’Estel de Natzaret”, l’obra escrita per Ramon Pàmies i que rememora el naixement de Jesús, complirà 114 anys de representacions a Calella. L’obra té molts passatges amb tocs humorístics i narra la història del primer Nadal amb aparicions de pastors, àngels i dimonis que fan esclatar més d’un riure entre el públic. Anar a “pastorets” és un clàssic de les festes i, enguany, Joventut Artística ha programat un total de set funcions. L’estrena serà aquest dijous 26 de gener, diada de Sant Esteve, a les 19h.

Després d’aquesta hi haurà la primera de les dues representacions que Joventut Artística ha muntat pensant especialment per al públic infantil. Han escurçat l’obra per fer-la durar només una hora i mitja, tal com ha explicat la seva directora, Maria Rosa Serra. Es podrà veure el dissabte 28 de desembre a les 18h i el diumenge 5 de gener a les 12h. El preu de l’entrada serà de 5 euros.

Vam estar tota una tarda escurçant escenes, calculant la durada, per aconseguir que una funció que pot durar dues hores i mitja deixar-les a l’hora i 20 minuts. La idea és fer un espectacle infantil, la del 28 de desembre, que començarà a les sis de la tarda.

La resta de funcions programades són per als dies 29 de desembre (18h), 1 de gener (19h), 6 de gener (19h) i 12 de gener (18h).

Com cada any, Joventut Artística compta per amb actors i actrius debutants per a les representacions de L’Estel de Natzaret. La voluntat és que segueixin implicats amb el grup a partir de llavors per garantir la continuïtat de la seva activitat i assegurar-se que els “pastorets” van sumant anys a Calella i no se’n perd la tradició. Així s’expressava la vicepresidenta de Joventut Artística, Carme Horta, en una entrevista al programa La Ciutat.

N’hi ha que només venen per ’pastorets’ i agraits n’estem, perquè el que hem d’intentar és donar continuïtat al que van començar els nostres avantpassats ara fa 114 anys.

Les dures representants del grup teatral calellenc van coincidir en posar en valor la feina que es fa dalt l’escenari però també entre bambolines, que és igualment indispensable per garantir l’èxit de l’obra.

I van confirmar que aquest 2019 no hi haurà la funció especial amb regidors i regidores de l’Ajuntament de Calella.

Aquest any no perquè està tot molt remogut, tenen molta feina i no tenen temps (…) Tampoc el fem cada any. Ha de ser quan tinguin temps de venir i assajar, perquè s’han d’aprendre el paper!

Les entrades per a les representacions de L’Estel de Natzaret es poden comprar a taquilla del Teatre Orfeó els dies d’actuació de 13 a 14h i una hora abans de l’obertura de portes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *