La Missa del Gall de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau per Ràdio Calella TV

església

A mitjanit, i dins dels actes litúrgics que celebra l’Església amb motiu de les festes del Nadal, es farà la Missa del Gall a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, amb retransmissió en directe per Ràdio Calella TV.

Mossèn Cinto Busquet anunciava dissabte en declaracions al programa Camelot de Ràdio Calella TV que aquesta mitjanit hi haurà una repic especial de les campanes de l’Església. Que espera que s’instauri la tradició a Calella.

Hem programat el campanar, que s’atura a les 10 del vespre, toca les hores de les vuit del matí a les deu del vespre; però aquesta mitjanit del 24 al 25 de desembre tocarà a les 12. A més, una altra novetat, i pot ser un costum que s’introdueixi a Calella, també es farà el 31 de desembre.

Per la Missa del Gall s’encendran les espelmes de l’altar amb la Flama de Betlem i, un cop acabada l’Eucaristia, es repartirà la llum a qui se la vulgui endur a la casa. També a la sortida, es donaran neules, torrons i cava per celebrar el Nadal al voltant de la foguera que hauran preparat els escoltes del Cau de Calella.

Per a les famílies amb nens petits a qui els costa aguantar desperts fins les dotze de la nit, a la Parròquia, i des de fa un parell d’anys, s’hi celebra la Missa del Pollet. Serà a les set de la tarda.

La Missa del Gall és una mica tard i ja de fa un parell d’anys que la fem perquè els nanos i les famílies puguin venir. També els convidem a portar algun aliment per compartir amb les famílies més necessitades. Volem que tothom estigui content aquests dies, no només els de casa. Serà una litúrgia més festiva, amb cançons per a nens.

Hi participaran els nens i nenes de la catequesi i s’hi ha convidat especialment als del Cau.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat