Mossèn Cinto Busquet ha visitat l’exconseller Forn a la presó de Lledoners

El responsable de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau ha compartit les impressions de la visita que va fer la setmana a l’exconseller Joaquim Forn, un dels líders independentistes en presó provisional des de fa un any acusats de rebel·lió i sedició pel procés. Mossèn Cinto Busquet ha explicat que el va veure serè i sense rancúnia, ferm en la seva fe en la justícia i la no violència.

Ha afirmat que és un dels encontres que, segur, recordarà de per vida.

Totalment lúdic, serè i lluminós. No ens coneixíem personalment (…) De seguida el gest de posar la mà al vidre i vam connectar de seguida. Vam estar en un diàleg de 50 minuts, crec que va fer esperar la visita amb el seu advocat, perquè era una conversa de cor a cor. És un dels moments que comparo amb d’altres de la meva vida en què m’he trobat amb persones d’una gran potència espiritual.

Mossèn Cinto Busquet ha reclamat la necessitat que hi hagi un moviment nacional que reivindiqui que el judici pel procés que presumiblement començarà el mes de gener se celebri garantint les condicions dels processats. “No hauríem de permetre, com a país, una humiliació de persones tan honorables”, ha conclòs.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *