Junts per Catalunya organitza aquest vespre a Pineda un sopar-col·loqui amb Laura Borràs

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, visitarà aquest vespre diverses poblacions de l’Alt Maresme. L’agrupació local de Junts per Catalunya, conjuntament amb la de Pineda, han organitzat un sopar-col·loqui amb la segona autoritat del país per parlar de la situació política actual i dels reptes de futur que es presenten. Serà avui a dos quarts de vuit del vespre al restaurant Pura Brasa de Pineda i ja no queden reserves disponibles. Borràs també visitarà Malgrat de Mar, on presentarà el seu llibre “Filla de l’1 d’octubre”.

El coordinador de l’executiva de Junts per Catalunya a Calella, Josep Puig, ha exposat que el sopar és una oportunitat per tots els simpatitzants de l’Alt Maresme per a conèixer Borràs. També ha lamentat que, per qüestions d’agenda de la presidenta, no poder organitzar una trobada a Calella.

És un acte de partit però obert a simpatitzants. El que farem és un col·loqui amb una persona que sap molt de la situació del país i del Parlament. És una xerrada sobre la realitat política que tenim ara mateix i els reptes del futur.

La presidenta estarà acompanyada aquest vespre per afiliats i simpatitzants del partit. En concret uns trenta calellencs i calellenques l’acompanyaran i ja no queden reserves disponibles per l’acte. Puig ha afirmat que tenen, fins i tot, llista d’espera d’unes 14 persones.

Està complet, és més, hi ha llista d’espera. La capacitat és la que és i no podem obrir més places. D’aquí Calella anirem unes 30 persones i tenim unes 15 que no han pogut accedir.

Borràs també serà aquesta tarda a Malgrat de Mar, on presentarà el seu llibre “Filla de l’1 d’octubre”. Per aquest acte també cal inscripció prèvia trucant al telèfon 639 35 47 08. La presentació es farà als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala a les 18.30 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *