Junts presenta Vicenç Marré, número 12 de la llista per a les municipals

MARRÉ WEV 20230505

La llista de Junts per a les municipals del 28M compta amb un dels impulsors de l’agrupació local del partit. Vicenç Marré va de número 12 de la candidatura que encapçala l’alcalde Marc Buch. Treballa al sector turístic i està vinculat a Òmnium Cultural i al Consell de la República.

Vicenç Marré està graduat en Direcció i Administració d’Empreses i s’ha format en coaching i lideratge en l’entorn comercial. Ha dedicat bona part de la seva activitat professional a la direcció comercial al principal grup turístic de Catalunya, on també ha realitzat tasques d’estudi de viabilitat i implantació de serveis de càtering en l’àmbit internacional.

Ha portat la direcció comercial de l’empresa T.O. Sky Plus, obrint mercat a Europa, Canadà i EEUU. És aficionat als esports d’hivern i professor d’esquí; però també ha dut a terme iniciatives empresarials vinculades al turisme nàutic.

A nivell associatiu, és membre del Centre Excursionista i del Club Nàutic de Calella.

Vicenç Marré va de número 12 a la llista electoral de Junts que encapçala l’alcalde Marc Buch. Josep Grima, portaveu local del partit, l’acompanya en el número 2. La llista la tanca el tinent d’Alcaldia Josep Gibert, en el dissetè lloc.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *