La biblioteca Can Salvador de la Plaça recupera les exposicions pictòriques

La biblioteca de Calella comença a apropar-se a la normalitat prepandèmica organitzant tot un seguit d’activitats per a tots els públics. Durant aquest mes de maig han recuperat les exposicions presencials a la planta baixa de l’equipament. Des d’aquesta setmana fins al mes de juny es podrà visitar l’exposició de la calellenca Carme Bagó. Un recorregut ple de color on identificar emocions i sentiments a través de taques i línies.

L’exposició porta per títol “Sota la pell de color”. És la primera que es fa des de l’esclat de la pandèmia i es podrà visitar a la planta baixa de la biblioteca fins al 21 de juny. La directora de l’equipament ha explicat que els il·lusiona molt poder recuperar les exposicions.

Ens fa molta il·lusió començar a fer exposicions a la planta baixa de la biblioteca. La primera que acollim és la d’una calellenca la Carme Bagó, que té una exposició de pintures molt boniques que transmeten molta emoció. Tot ho fem seguint totes les mesures de precaució anti-covid.

Per aquesta mateixa setmana la biblioteca també ha preparat una trobada amb una autora calellenca Núria Martí per parlar de les seves obres “Demà tindrem sort” i “Les mateixes estrelles”. L’acte es farà dijous a les 10 h del matí i cal inscriure’s prèviament a través del blog de la biblioteca.

Tenim una trobada aquest dijous amb una autora calellenca. És un acte obert a tothom, però les places són limitades. Per això recordo que per assistir a qualsevol dels actes que fem a la biblioteca seguint les mesures covid, cal inscriure’s prèviament.

Martí ha publicat la novel·la Hores prohibides (2009), finalista del XXVII Premi Just M. Casero, en la qual narra la passió amorosa d’una jove a la Girona de principis de segle XX. És autora també de les novel·les de lectura fàcil, Les mateixes estrelles (2010), Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil, i Trampa de foc (2011). Ha guanyat diversos guardons literaris, ha estat col·laboradora de la Revista de Girona i és jurat dels Premis de Narrativa Sant Narcís i del Concurs Artístic i Literari dels Amics de la Unesco de Girona.

La biblioteca conclourà les seves activitats per aquesta setmana amb l’hora del conte prevista per aquest divendres a dos quarts de sis. Mon Planas narrarà “Sota les onades” una història infantil que parla sobre la monòtona vida d’un pirata que de sobte es troba un tresor. Una activitat dirigida a nens de més de quatre anys. Per assistir també cal inscripció prèvia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *