Una Roca Grossa d’anunci

deserve spain

Calella surt al nou promocional de Turismo de España, que s’adreça al mercat internacional i crida a passar les vacances aquí amb l’eslògan “You deserve Spain”, és a dir, “t’ho mereixes”. Per l’anunci que es llançarà a nivell internacional i, per exemple, es podrà veure a Picadilly Circus, el carrer de compres més important de Londres, s’ha escollit la Roca Grossa com a escenari. Aquí mateix es va gravar l’anunci de Nadal d’Anna de Codorníu amb l’actriu Amaia Salamanca de protagonista.

L’anunci comença amb una imatge aèria de la Roca Grossa i es trasllada la platja, on es veuen nens i nenes corrent per la sorra. S’enllaça amb imatges del mateix escenari, però ja de nit, on un grup de joves veuen com es pon el sol.

“You deserve Spain” és l’eslògan d’aquesta campanya promocional de Turismo de España que es llança a nivell internacional per captar turistes de cara aquesta temporada d’estiu. L’organisme explica que es projectarà en una pantalla gegant de Picadilly Circus, el principal carrer de compres de Londres.

El Calella Film Office es va encarregar de les gestions del rodatge, com també va fer-ho en el cas de l’anunci d’Anna de Codorníu de l’últim Nadal, amb Amaia Salamanca de protagonista.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat