Una quarantena de persones debaten sobre l’estat de les Agrupacions Sardanistes

Casa de la Sardana
Casa de la Sardana

El debat s’ha fet a la Casa de la Sardana arran de la projecció del documental 90 anys d’aplec de Ràdio Calella Televisió i l’agrupació sardanista de Calella. Moderat per la directora del documental Queralt Pedemonte i pel realitzador Marc Vilalta. Els assistents, molts vinculats a diferents agrupacions sardanistes de Catalunya, han intercanviat visions de les diferents agrupacions sardanistes d’arreu, i sobretot, el jovent dins les agrupacions.

Desprès de la projecció del documental, el president de la Confederació Sardanista de Catalunya, ha valorat el documental dels 90 anys d’aplec com a oportunitat per conèixer l’Aplec de Calella.

“És un documental molt ben fet, molt ben estructurat, penso que ven molt bé el producte. El que no coneix l’aplec de Calella, doncs amb l’ocasió del 90è aplec te una oportunitat de coneixer i que se senti una mica encuriosit per conèixer-lo”

Rucabado considera que les agrupacions s’han de modernitzar i utilitzar les noves eines que tenen al seu abast per tal de donar-se a conèixer i publicitar les seves activitats

“Les entitats s’han de modernitzar i utilitzar les eines que la tècnica ofereix i aquest documental, precisament, és l’us adequat d’aquestes eines”

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat