La Biblioteca de Calella viu intensament els dies previs a Sant Jordi

llibres

S’acosta el Dia Mundial del Llibre i augmenten les activitats culturals i literàries a la ciutat. Hi ha presentacions de llibre, i aquest dissabte es fa el Mercat del llibre de segona mà a benefici de Càritas i la lectura pública a la Biblioteca, que enguany està dedicada a Ramon Llull.

Demà dijous a la tarda es presenta «Aquella porta giratòria» de Lluís Foix, amb presentació a càrrec del periodista Manel Cuyàs. Divendres a la tarda hi haurà una altra presentació. En aquest cas vindrà Màrius Serra a parlar del seu darrer llibre, «Res no és perfecte a Hawaii», amb la presentació a càrrec del periodista Carles Pascual. Les dues presentacions estan organitzades per la llibreria La Llopa i es faran a  la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça.

I dissabte dia 9 d’abril es farà la novena Fira del Llibre de Segona Mà, organitzada pels Amics de la Biblioteca de Calella, voluntaris de Càritas i dels clubs de lectura. La directora de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça, Dolors Llavall, ha comentat que la fira sol tenir molt d’èxit, ja que per només 1€ es poden comprar llibres i es destinen els beneficis a Càritas. “Tenim la intervenció dels bastoners de l’Escola Salicrú i l’Escola de Dansa de la Fàbrica. Tot això per amenitzar la 9ena Fira del Llibre de Segona Mà. És un euro per llibre i gairebé cada any s’aconsegueixen a la vora de 2.000€“.

I el mateix dissabte es farà la primera sessió del taller d’escriptura per presentar-se a la Mostra Literària, al qual ja s’hi han inscrit el màxim de 15 infants i joves que hi cabien.

I a partir de les 5 de la tarda es farà la 12ena lectura pública a la Biblioteca. Aquest 2016 va dedicada a Ramon Llull, i n’ha parlat Dolors Llavall: “La lectura pública és un homenatge a  la lectura que organitzen els Amics de la Biblioteca. Aquest any seran textos de Ramon Llull. I també cal tenir en compte que dissabte, a les 11 del matí, es fa un taller d’escriptura per als joves, per participar a la Mostra Literària del Maresme. El taller continuarà dissabte dia 16. Es farà dos dissabtes seguits i de moment ja està ple“.

Els infants tenen el seu club de lectura previst per aquest divendres dia 8 a les sis de la tarda, i serà animat per Mont Mas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *