La biblioteca prepara una hora del conte amb el Far com a protagonista

FAR CALELLA DIA

La Biblioteca de Can Salvador de la Plaça s’ha proposat per aquest 2021 agafar el Far de Calella com a element referent per orientar-nos en un any complicat a causa de la pandèmia de la Covid. En aquest sentit, durant el mes de gener i febrer han organitzat tot un seguit d’activitats amb diferents fars com a denominadors comuns. Per aquest dissabte han organitzat l’hora del conte en streaming amb una història sobre un nen que ha de passar les vacances a casa el seu oncle, un faroner.

La directora en funcions de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça, Coral Prieto, ha explicat que enguany s’han proposat iniciar el 2021 amb la mirada posada en El Far pel símil de què els fars sempre han estat senyals de guia pels navegants.

Volíem començar aquest 2021 d’una manera diferent i quina millor que agafar el Far com a element simbòlic i orientador perquè ens guiï aquest any. I el que hem fet ara és fer una sèrie de propostes al voltant del Far.

En aquest sentit la biblioteca farà demà una hora del conte amb un faroner, un nen i un far com a protagonistes. Serà a dos quarts de dotze del migdia i anirà a càrrec de Sandra Rossi i es retransmetrà en streaming a través del canal de Youtube i Facebook de la biblioteca. També s’ha elaborat un guia sobre llibres que parlen de Far, han creat una petita exposició a l’entrada de la biblioteca i proposaran activitats al llarg del mes de febrer relacionades també amb els fars. De moment Prieto anima a totes les famílies a dibuixar o pintar un Far amb els més petits i enviar-les a la biblioteca on les compartiran.

Les famílies que ho desitgin podran trobar al blog de la biblioteca unes plantilles de dibuix per pintar el Far. Però també volem convidar a la creativitat i que els nens dibuixin el seu propi Far. Tots els dibuixos que rebem a la biblioteca els compartirem.

La Biblioteca de Calella està funcionant amb un aforament del 50% seguint les directrius marcades per Salut. En aquest sentit és imprescindible demanar cita prèvia pel servei de préstec, per l’aula d’estudi i pels ordinadors. També recorden que tots els usuaris tenen al seu abast el catàleg virtual de la biblioteca a través del portal Biblio digital.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *