La bústia reial t’espera al Mercat Municipal

El Mercat Municipal acull aquests dies una de les bústies reials que Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han repartit per arreu per recollir les cartes que els envien els nens i nenes del món. Hi serà fins aquest divendres 31 de gener, quan els seus ajudants les buidaran i en faran lectura per acabar de preparar els regals que repartiran la nit del 5 de gener. L’equipament comercial està obert en l’horari habitual. En els pròxims dies també s’espera la visita del Patge Reial, convidat per l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial.

Aquest diumenge 2 de gener, el patge de Ses Majestats els Reis de l’Orient serà a la Plaça de l’Església per rebre els nens i nenes de Calella. Al matí, de 10 a 13h, i a la tarda, de 17 a 20h.

Per animar aquests dies previs a la nit més màgica de l’any s’han previst d’altres activitats. La tarda del dilluns 3 de gener, personatges d’animació infantil es passejaran pels carrers del centre comercial. I el dimarts 4 de gener es farà un espectacle infantil i familiar a la Plaça de l’Església (18h).

Tot està a punt perquè els Reis de l’Orient arribin a Calella. Se’ls espera a les sis de la tarda del dimecres 5 de gener a la Riera Capaspre, des d’on es donarà inicia a la gran cavalcada. Acompanyats dels seus ajudants i pujats sobre les seves carrosses, Melcior, Gaspar i Baltasar es passejaran per diferents carrers de Calella per saludar a tots els nens i nenes. Passaran pel carrer Jovara –amb una parada per visitar la Capella de Sant Quirze i Santa Julita–, tombaran per Balmes fins a Església. Creuaran tot el carrer fins arribar a la plaça de l’Ajuntament. Com és tradició, entraran a l’edifici consistorial per saludar des del balcó. Després es dirigiran a l’Ajuntament Vell, on faran una recepció individual a cada infant.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *