La Calellenca Eva Wutti, la primera dona en arribar a la meta de la prova calellenca del Maresme5K

Eva Wutti, M.Helena Gaeta, Laura Prieto i Irene Melina

El primer masculí ha estat Yago Urrutia López de Paracuellos de Jarama que ha completat els 5 quilòmetres amb un temps de 16’39”. Eva Wutti ha trigat 17’59”. La prova es va disputar ahir dissabte al vespre. al Passeig Manuel Puigvert.

El segon i tercer lloc en la categoria masculina, se l’han endut, el pinedenc Sergi Mates i el vilassarenc Jesus Caparros, respectivament. Pel que fa a la categoria femenina, el segon lloc ha sigut per la M. Helena Gaeta de Premià de mar i el tercer lloc per la Laura Prieto de Lloret de mar. El primer atleta local ha estat Sergi Ariaca, amb un temps de 18’44”, i la primera atleta local ha estat la Irene Melina Araque amb un temps de 23’11”.

provamaresme5kmasculi

La cursa disputada al passeig Manuel Puigvert ha comptat amb la participació de més de dos-cents vint atletes.

L’empresa organitzadora de la prova, Gesport, ha destinat 1 euro, provinent de les inscripcions dels participants, a la Fundació Miquel Valls, de lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica. A més, abans de començar la cursa han fet un minut de silenci en solidaritat a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

provamaresme5kcalellaEl circuït maresme 5K ñes organitzat per Gesport amb el suport de l’Ajuntament de Calella, l’Ajuntament de Canet de Mar i l’Ajuntament d’Arenys de Mar. Unes curses, obertes a tothom, amb una distància de només 5 km, assequible a tots els públics. Aquesta mateixa cursa es farà de Canet a Arenys el dia 16 de setembre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *