Robert Lluís guanya el Trofeu Rafel Carpinell de fotografia

Robert Lluís ha estat el guanyador del 24è Trofeu Rafel Carpinell de fotografia tema Calella i rebrà 120 euros. El segon Premi, acompanyat de la medalla platejada, és per Joan Serrano Zoroa i el tercer premi i medalla de bronze han estat per Anna Ortega.

jurat_carpinell_2017Ahir dissabte es va reunir el jurat del Trofeu Carpinell que organitza Foto-Film Calella. Enguany  hi ha hagut 31 participants que han competit amb 81 fotografies en la modalitat “Calella”, que va néixer emmarcada dins el Trofeu Torretes de Fotografia. El jurat d’enguiany s’estrenava el mossèn de Calella Cinto BusquetLluís Barri i un expert fotògraf, Joan Buch, que acaba de guanyar la Lliga social de Foto-Film Calella.

Els tres membres dels jurat explicaven a RCTV les primeres impressions abans de saber-se els guanyadors finals, Cinto Busquet, LLuis Barri i Joan Buch

“He vist una gran capacitat de presentar fotogràficament racons, aspectes de Calella que m’han agradat molt. Serà difícil triar les guanyadores.”,  reconeix el mossèn Cinto. Buch comenta: “Jo crec que dintre les que he vist, ja he vist més o menys, les que per mi podrien entrar dintre de les finalistes o les deu més bones.”, i barri ens explica “Bé, en principi he quedat una mica sorprès, hi ha agut moltes que m’han agradat, penso que hi ha un gran nivell i la tria serà difícil. Ara, si que és cert, el punt de vista de cadascun dels participants hem vist detalls, o jo no pensava que es poguessin fer fotografies des d’aquell punt de vista”.

En el transcurts de la pròxima Fira de Calella i Alt Maresme s’entregaran els premis. Les obres s’exposaran a l’estand de l’entitat i, posteriorment, es conservaran al Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué.

Aquí pots escoltar l’entrevista amb Joan Buch.

26 carpinell 2017 primer premi trofeu d'honor pas subterrani autor Robert Lluís 53

Primer Premi

Segon Premi

 

Tercer Premi

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *