S’han renovat els títols del Pubillatge de Calella

L’església parroquial ha acollit aquest migdia l’acte de proclamació dels nous representants del Pubillatge de Calella, que han pres el relleu a Ruth Ariaca i Emma Dosil, Pubilla i Pubilleta del 2018, que han passat a ser “caducades” segons la terminologia tradicional. Han cedit les bandes a Geny Smethurst i Ainhoa Morán, respectivament; mentre que Abel Garrido s’ha col·locat el faixi i James Smethurst, el d’Hereuet. El pas s’ha cedit en una cerimònia que ha tingut moments d’emoció i també de tall reivindicatiu, sobretot quan la Pubilla del 2018 ha recordat en el seu discurs als líders socials i polítics empresonats. Una nodrida representació del pubillatge comarcal i català s’ha donat cita a Calella per compartir i participar en un dels actes més tradicionals de la programació de la Festa Major de la Minerva.

Intercanvi de bandes i col·locació de faixins aquest migdia en l’acte de proclamació dels nous representants del Pubillatge de Calella, que aquest 2019 ha acomplert el desig de l’associació que manté la tradició a la ciutat de cobrir tots els títols.

IMG_1314La Pubilla de Calella del 2019 és Geny Smethurst Espinar, candidata de l’Agrupament Escolta Montnegre. Té 17 anys i estudia segon de Batxillerat a l’Institut Bisbe Sivilla.

He participat en moltes entitats de Calella i gràcies a això he viscut moltes experiències que m’han permès conèixer millor la ciutat i Catalunya. Espero que aquest any de pubillatge m’ho continuï oferint.

 

 

IMG_1315L’Hereu de Calella del 2019 és Abel Garrido Piferrer, candidat de l’Agrupament Escolta Montnegre. Estudia a l’Institut Euclides de Pineda de Mar i va decidir presentar-se per l’amistat que l’uneix amb la nova Pubilla.

Espero poder passar-ho molt bé, viatjar molt i conèixer molts indrets de Catalunya. Però sobretot, representar el millor que pugui a Calella.

 

Aquest 2019, el Pubillatge de Calella també tindrà els representants infantils.

IMG_1317Ainhoa Morán Palomina ha estat proclamada Pubilleta de Calella del 2019, essent candidata presentada pels Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya. Té 10 anys i està estudiant cinquè de Primària a l’Escola Freta.

Vull fer moltes amistat i conèixer molta fent. Sobretot passar-m’ho bé i fer moltes coses.

 

 

IMG_1316L’Hereuet de Calella del 2019 té 10 anys i és el germà petit de la nova Pubilla. Es diu James Smethurst Espinar, fa cinquè de Primària a l’Escola el Far i l’Agrupament Escolta Montnegre és qui n’ha presentat la candidatura.

Espero que fem moltes sortides i això m’ajudi a explorar, per exemple les muntanyes.

 

 

Ruth Ariaca i Emma Dosil ha estat acompanyades en el seu comiat per pubilles, hereus, dames i fadrins de pràcticament una vintena de poblacions catalanes.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *