La Cantada d’Havaneres de Pequín, a punt per aquest divendres

Mar Brava i Mar i Vent son els grups convidats a la Cantada d’Havaneres de Pequín prevista per aquest divendres a la Riera Capaspre. Un esdeveniment que servirà per celebrar els 33 anys de l’Associació Gent de Barri de Pequín, que lluny de deixar d’organitzar les diverses activitats culturals que programen al llarg de l’any, tal com van fer públic fa uns mesos a la ràdio, s’han animat a seguir amb el seu calendari d’actes. En Juli Tardío i en Martí Barrera els donaran un cop de mà en l’organització de les festes.

Han demanat cadires per 600 persones; en altres edicions han parat per 1000 assistents. De totes maneres i tenint en compte les mesures de prevenció i la distància que hi ha d’haver entre els assistents, en posaran unes 450. Això sí, el recinte serà tancat, caldrà posar mascareta i gel a les mans abans d’entrar-hi, i signar un full d’autoresponsabilitat si hi aneu en grup de fins a 8 persones. També caldrà pagar un euro per la cadira. Així ho ha explicat Joan Antoni Piqueras, president de Gent de Barri de Pequín.

Serà una zona tancada on abans d’accedir-hi s’hauran de posar el gel de mans, han de posar la mascareta i hauran de treure un tiquet. A partir d’ara a totes les nostres festes es cobrarà un tiquet d’un euro per la cadira, exceptuant els socis de l’associació que no paguen. En un màxim de 8 persones, una d’aquestes s’ha de fer responsable de que saben quines son les mesures de seguretat per tal de treure’ns la responsabilitat, i poder estar junt dins l’espai de les persones que van a escoltar les havaneres.

Una responsabilitat que haurà de constar al full d’autoresponsabilitat que l’associació farà signar a qui vagi en grup.

Han de signar un paper que nosaltres ja tindrem. Hi hauran quatre taules abans d’accedir-hi on hi hauran fulls d’autoresponsabilitat. Quan és més d’una persona i fins un màxim de 8, que signi un d’ells conforme saben quines son les mesures de seguretat, saben que l’organització no és responsable de les seves decisions i que podem acceptar que vagin més d’una i fins un màxim de 8 juntes al lloc.

La cantada començarà a les 21:30h.

Gent de Barri de Pequín no ho deixa

Per cert que Joan Antoni Piqueras ha aprofitat per explicar que, tot i l’anunci fa uns mesos de dissoldre Gent de Barri de Pequin, finalment han pres la decisió de seguir endavant i mantenir els esdeveniments culturals que cada any porten a terme;  els veïns els van demanar que no ho deixessin. Piqueras ha explicat que en Martí Barrera i en Juli Tardío els han estès la mà per col·laborar en tot el que faci falta.

Molts pequinaires van dir que això no es podia acabar, que havíem de fer un esforç; jo vaig assumir en comandament i bé, ho seguirem fent. M’he buscat ajuda d’en Juli Tardío i en Martí Barrera que ens donaran un cop de mà amb les festes. Ens hem fet molt grans i no teníem forces per segons quines activitats però les seguirem fent. I menys mal que vam eliminar el local social, ara tindríem un deute bestial si haguéssim continuat, menys mal que ens el vam treure de sobre. Ho tindrem tot menys el local social.

La propera activitat del calendari de Gent de Barri de Pequin serà la revetlla del mes de setembre a la Plaça dels Pequinaires.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jaume Torrent Coll ha dit:

    Aquest any degut al CORONAVIRUS no es fera el Cremat a les Havaneres,i tampoc es fera la revetlla del mes de Setembre a la Plaça dels Pequinaires

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *