L’Aula d’Extensió Universitària no sap on farà les conferències del segon trimestre

Les conferències de l'AEU e fan a la Sala Mozart (Foto: Calella Film Office)
Les conferències de l'AEU e fan a la Sala Mozart (Foto: Calella Film Office)

El curs de l’Aula d’Extensió Universitària es va reprendre a l’octubre amb normalitat, amb conferències presencials i algunes sortides a l’agenda, que es duran a terme sempre d’acord amb les mesures de seguretat sanitària del moment. Ara, les classes es fan a la Sala Mozart perquè té una capacitat més gran i que s’ajusta a la demanda que tenen. No obstant això, hi ha una vuitantena d’alumnes en llista d’espera. Però quan tombi l’any hauran de mudar-se a un altre espai perquè començaran les obres de renovació del sistema de climatització, que són incompatibles amb qualsevol activitat.

La presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària, Sílvia López, ha explicat aquest matí al programa La Ciutat que encara no saben on traslladaran les activitats del segon trimestre del curs.

En aquest moment estem intentant trobar algun espai alternatiu que hi pugi cabre la gent, amb les comoditats de la Sala Mozart, on s’hi poden guardar les distàncies. Estem treballant encara, per això avançava que serà un curs estrany.

López ha comentat que hi ha diverses alternatives: la Fàbrica Llobet-Guri, on no hi hauria cap problema d’aforament, o tornar a la Cooperativa l’Amitat, on va començar l’activitat de l’Aula d’Extensió Universitària, però que ara donaria algun problema de capacitat perquè la massa de socis i sòcies ha augmentat molt. Ara mateix, l’entitat té 240 persones matriculades i llista d’espera. També hi ha l’opció de l’Auditori de Can Saleta, però López explica que caldria habilitar una sala annexa per poder encabir-hi a tothom.

Fins a finals d’any hi ha programades quatre conferències. Es fan tots els dimecres a dos quarts de set de la tarda. La setmana vinent parlaran de cinema i llibres amb el comentarista Albert Beorlegui. Les temàtiques de les pròximes sessions seran el llenguatge dels grans simis, els usos del bosc i l’organització de l’administració de justícia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat