Ses Majestats els Reis d’Orient tornen als carrers de Calella

reis

Avui és 5 de gener i això vol dir que avui arriben els Reis Mags d’Orient. Després d’un 2021 on es va demanar a tots els nens i nenes que es quedessin a casa i on les cavalcades es van substituir per les fàbriques de joguines o campaments reials, enguany podrem tornar a gaudir de les carrosses reials pels carrers de Calella, això si, amb mascareta i distància, tant pel públic com per Ses Majestats.

Grans i petits estan convidats a les 18 h a la Riera Capaspre per rebre a SS. MM els Reis d’Orient amb una cavalcada que començarà a la Riera Capaspre i que seguirà pel carrer Jovara, on enguany no hi haurà la tradicional visita dels Reis a la capella de Sant Quirze i Santa Julita. El recorregut continuarà pels carrers Balmes i Església i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament. Allà s’espera que els reis pugin al balcó consistorial per saludar a tots els infants i rebre la clau que obre totes les portes de Calella.

Justament i davant la situació actual,les autoritat sanitàries han imposat una sèrie de mesures que s’hauran de seguir en totes les cavalcades. A banda de mantenir la distància interpersonal, totes les persones majors de 6 anys hauran de dur la mascareta i també es recomana pels infants d’entre 3 i 5 anys. No poden assistir-hi persones amb símptomes compatibles amb covid, ni els contactes estrets.

Degut a la cavalcada es produiran diverses afectacions en la mobilitat en vehicle a la ciutat. A partir de les 13.00 h, prohibit aparcar al passeig de les Roques, entre Montserrat i Gaudí, a Jovara, entre Amadeu i Balmes, i Balmes, entre Jovara i Església.

A partir de les 17.15 h no es podrà circular per la Riera Capaspre, entre Sant Jaume i Sant Elm, ni pel carrer Jovara, entre Sant Elm i Balmes, ni tampoc pel carrer Església. El tram de carrer Romaní, entre Bruguera i el pàrquing Bartrina també patirà restricció de la circulació. Des del consistori informen que s’anirà obrint el pas als vehicles a mesura que avancin les carrosses. Està previst que la circulació quedi restablerta a les 20.30 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat