La circulació de trens entre Malgrat de Mar i Blanes es restablirà finalment el 9 de desembre

La circulació ferroviària entre Malgrat i Blanes es restablirà el dimecres 9 de desembre i no pas el 14 de desembre tal com avançàvem la setmana passada. Després de deu mesos d’aturada els dos municipis tornaran a estar connectats de nou a través de la xarxa ferroviària. Des d’aleshores, es presta servei alternatiu amb autobús. Les obres de reconstrucció han costat 10 milions d’euros.

Segons va informar ADIF ahir en un comunicat la circulació es restablirà dimecres vinent, just després del pont de la puríssima. Serà també quan acabin les afectacions a la línia Barcelona – Mataró – Maçanet derivades de les obres entorn de La Sagrera. Recordem que al passat gener el Glòria va causar danys importants a Blanes i Malgrat i la crescuda del riu Tordera va emportar-se el pont ferroviari que hi havia entre les dues poblacions.

Les obres es van acabar el 7 de novembre i, des d’aleshores, s’han fet les proves de seguretat necessàries, fent passar tres locomotores de 300 tones per damunt del pont.

Cap de setmana d’afectacions a l’R1 per les obres a la Sagrera

Recordem també que durant aquest cap de setmana els trens de l’R1 finalitzaran el seu trajecte a Badalona per les obres executades per Adif a Sants i a l’àmbit de la futura estació de La Sagrera. A excepció del dilluns 7 que és dia feiner.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *