La Colla de Geganters i Grallers de Calella organitza el seu I concurs de dibuix infantil

Dilluns 1 de juny, la Colla de Geganters i Grallers de Calella engega el seu I concurs de dibuix infantil. En aquest hi podran participar tots els nens i nenes de Calella i dels municipis dels voltants d’entre 0 i 14 anys i la temàtica girarà entorn les cercaviles geganteres.

En el dibuix hi haurà d’aparèixer alguna figura de la Colla, com així ha detallat Raquel Nogué, cap de colla dels Geganters i Grallers de Calella.

Que tingui alguna figura dels gegants, de La Llopa o dels capgrossos, al carrer o en alguna plaça»

Hi haurà tres categories: de 0 a 6 anys, de 7 a 11 anys i de 12 a 14 anys i el primer premi de cada una d’elles serà la publicació del dibuix com a imatge de portada de la pàgina de Facebook de la Colla durant un mes. A més, tots els participants rebran un diploma commemoratiu del concurs.

El termini de presentació dels dibuixos finalitzarà dissabte 13 de juny d’enguany i s’hauran de lliurar a la Papereria Roger, al carrer Amadeu 1-7 de Calella. Aquests hauran d’estar realitzats en un full en blanc dina-4 i hauran de dur escrit al darrere el nom i cognoms del dibuixant, l’edat, l’adreça, la població i un correu electrònic i un telèfon de contacte.

El jurat, format per 5 membres de la Junta i un extern, valorarà tots els treballs presentats dins del termini i farà públic els guanyadors dimarts 16 de juny a través de la seva pàgina de Facebook, de la seva pàgina web i el seu compte d’Instagram. El lliurament de premis es realitzarà un cop s’hagi acabat el pla de desconfinament.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *