Yung Rovelló, el grup calellenc que triomfa fent trap

El cantant calellenc Sergi Camps, més conegut com a Yung Rovelló, traurà disc el mes vinent de setembre sota el segell discogràfic de Picap. Ho ha anunciat el mateix Camps aquest matí en una entrevista al programa La Ciutat. Serà un àlbum de 12 temes que fusionarà les havaneres amb el trap.


Yung Rovelló és un grup de trap i música urban engengrat aquí a l’Alt Maresme. Està format per en Sergi Camps, en David Garrido i el Jordi Roger. S’han obert pas en la indústria discogràfica després de publicar un recopilatori de cançons amb conceptes boletaires i sempre relacionats amb la natura.

Ara, de cara al setembre preparen nou disc després d’haver firmat contracte amb el segell discogràfic Picap. Serà un àlbum de 12 temes que fusionarà les havaneres amb el trap. L’objectiu d’aquest jove grup és “modernitzar la música tradicional catalana”.

El disc que traurem té molt a veure amb les havaneres i intentem recuperar tradicions catalanes. Modernitzar-les i parlar del que parlàvem les havaneres, de les tradicions dels pobles de costa, del que significa viure davant del mar. Volem modernitzar-les i fer-les actuals.

Camps també ha explicat que intenten fugir sempre dels tòpics del trap i parlar del que realment són, joves cambrers que viuen del turisme de la costa.

Nosaltres intentem fer trap però marxant una mica dels tòpics, i parlant de la nostra realitat com a gent precaritzada que viu del turisme.

La crisi del coronavirus els ha obligat a suspendre gran part de la gira que tenien prevista per aquest 2020. Camps ara, espera poder actuar a Calella per barraques en algun moment de la seva pròspera carrera.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *