La comèdia d’embolics “Cunyades”, aquest dissabte al Cicle Cultural

El Cicle Cultural porta aquest dissabte a la Sala Mozart a quatre dels actors catalans més coneguts i a una obra que promet un “no parar de riure”. Jordi Ríos, Fermí Fernàndez, Mònica Pérez i Àngels Bassas interpreten dos germans i les serves respectives esposes, en una història de lluita entre cunyades escrita per Ramon Grau. Les entrades per a “Cunyades” es poden comprar al portal entrapolis.com a preus que van dels 13 als 17 euros. Hi ha tarifa reduïda per a joves, amb dret a un segell del Passaport Cultural, i l’opció de comprar un abonament per a cinc espectacles del certamen per 69 euros.

La història de Cunyades arrenca amb la mort d’en Manel Planas, el propietari de la impremta Planas i Fills. El negoci passa a mans dels seus fills, en Pere i en Pau, dos germans de caràcter afable que sempre s’han portat bé entre ells. Tot el contrari que les seves respectives esposes. La Berta i la Sara són dues cunyades dominadores, que sempre es barallen.

Les interpretacions de Jordi Ríos, Fermí Fernàndez, Mònica Pérez i Àngels Bassas, cares conegudes de sèries de TV3 i altres cadenes de televisió, subratllen la comicitat d’aquesta obra de teatre, que es podrà veure aquest dissabte 11 de febrer a la Sala Mozart, a les nou del vespre, dins la programació del Cicle Cultural que organitza l’Ajuntament de Calella.

Podeu comprar les entrades aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *