La Companyia Cop de Teatre porta dissabte a la Sala Mozart l’obra Equus

equus

Alan Strang és un jove de 17 anys internat en un hospital psiquiàtric per haver cegat a cinc cavalls. Ell és el protagonista de l’obra Equus que s’ha programat per aquest cap de setmana a la Sala Mozart a les 19 h dins del Cicle Cultural. Una història sense límits, gens convencional que ens convidarà a reflexionar sobre l’adoració mística i carnal i sobre els rols que imposa la societat i com condicionen les conductes dels éssers humans.

L’obra pren d’argument un crim real perpetrat als anys 70 Anglaterra, quan un malalt psiquiàtric va decidir cegar a sis cavalls. La representació teatral ens intentarà explicar els motius pels quals un jove de 17 anys, amb una vida aparentment normal, va acabar cometent aquest crim. N’ha parlat Carles Fígol un dels protagonistes d’Equus al programa La Ciutat.

El crim va ser real, però nosaltres no aprofundim en el crim. És una obra dura, que no permet està amb una posició còmoda, sinó que l’espectador ha de prendre partit sobre l’opinió que pot arribar a tenir de tot el fet i la societat en la qual vivim. És una obra que et convida a pensar.

El promotor artístic i organitzador del Cicle Cultural, Marcel Pla, ha explicat que Equus és una obra molt diferent a la programació habitual del Cicle Cultural. Una obra de teatre no convencional que ha definit de molt potent i que no deixarà indiferent a ningú.

Fins ara havíem programat moltes comèdies, un teatre més comercial més fàcil, i ara volíem programar unes obres amb més contundència i amb més varietat. Hi havia molts calellencs aficionats al teatre que ens ho demanàvem que portéssim coses més potents com Equus.

L’obra protagonitzada per Carles Fígols, Lluís Arruga, Ivana Miño, Mercè Rovira, Xavi Lite, Júlia Ferré i Andreu Lahoz es podrà veure dissabte 23 a les 19 h a la Sala Mozart. Encara queden entrades disponibles al portal entrapolis.com. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *