La companyia Kpel Teatre participa diumenge al Concurs de Teatre Amateur

La temporada del Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella portarà aquest diumenge a l’Orfeó a la companyia barcelonina Kpel Teatre. Hi participa amb l’obra “Ella és ell i él es ella”, escrita i protagonitzada per Albert Capel. Judith Capel i Anna Pérez completen l’elenc, dirigit per M.C. Márquez. Les entrades es podran comprar a taquilla 45 minuts abans que comenci la funció. Els socis i les sòcies de Joventut Artística tenen descompte.

En Sergio i la Neus són els protagonistes de l’obra que aquest diumenge entra a concurs al Premi Ciutat de Calella. Són pare i filla, dos pols oposats de manera de pensar i de fer, però comparteixen pis i porten més de seixanta dies tancats pel confinament. Un esdeveniment inesperat farà que s’intercanviïn el cos i això els ajudarà a entendre’s mútuament.

“Ella és ell i él es ella”
es representarà a l’Orfeó Calellenc aquest diumenge 6 de febrer, a les 18.30h. Les entrades al preu de 10 euros es podran comprar 45 minuts abans a taquilla. Hi ha preu especial de 8 euros per als socis i sòcies de Joventut Artística.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *