La corba de nous casos de coronavirus a l’Hospital de Calella

Gràfic a partir de les dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

L’Hospital de Calella va registrar la punta de nous casos de coronavirus ara fa tot just una setmana, el dimecres 1 d’abril. Es van fer un total de 9 ingressos per la COVID-19, que elevàven a 39 el nombre de pacients atesos al centre sanitari per la malaltia. Aquell va ser el punt d’inflexió a partir del qual la corba, fins llavors ascendent, es va aconseguir doblegar fins que aquest dimarts es va arribar al 0 d’ingressos.

El gràfic està elaborat a partir de les dades que cada vespre comunica la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i que fan referència als nous positius que han requerit ingrés i atenció hospitalària a la persona contagiada, que pot ser o no veïna de Calella. La dada és un indicador de l’evolució de la pandèmia al territori, ja que l’Hospital Sant Jaume atén pacients de la zona de l’Alt Maresme.

grafic2

Des del 16 de març, quan es van confirmar els dos primers positius, a l’Hospital de Calella s’hi han atès 78 pacients per coronavirus. D’aquests, un total de 36 han superat la malaltia; el que representa el 46% dels casos. Segons l’actualització d’aquest dimarts al vespre, i al llarg de tres setmanes i mitja, al centre hospitalari calellenc s’hi han produït 9 defuncions.

Les dades del gràfic complementen les que ofereix des del passat 29 de març ofereix el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en el mapa interactiu que territorialitza els casos. Aquestes sí que indiquen el volum de gent contagiada i que és usuària de l’ambulatori de Calella. Actualment s’han comptabilitzat fins a 24 positius.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.