L’Autovia de Girona i la seguretat, principals demandes dels empresaris al conseller Baiget

Frame Sonia Hernandez

Una delegació de l’Associació Turística de Calella participa aquest migdia en una trobada-dinar amb el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Els empresaris turístics traslladaran al conseller una sèrie de demandes, entre les quals, que s’agilitin els tràmits burocràtics i administratius a l’hora de demanar ajudes i subvencions pel sector. Segons ha avançat a Ràdio Calella la vicepresidenta de l’ATC, Sònia Hernández, a banda de qüestions burocràtiques també es posarà sobre la taula la necessitat que s’acabin les obres de l’autovia de Girona. Una inquietud entre l’empresariat calellenc després de comprovar com baixava l’arribada de turistes a través de l’aeroport gironí.

Sònia Hernández també ha parlat de temes de seguretat i una qüestió que els preocupa com és la situació d’inseguretat mundial i el terrorisme: “El tema del terrorisme, estem en moments de l’any molt complicats, amb molta feina per a nosaltres, és important que no s’abaixi la guàrdia, ens consta que hi ha molta vigilància i tot està controlat però demanem un reforç per evitar ensurts”.

Després del dinar, que es farà a l’Hotel Bernat II, amb els empresaris turístics, el conseller visitarà la piscina olímpica i els Museu del Turisme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat