La Corporació reporta 4 morts a l’Hospital de Calella en els últims quatre dies

hospital (1)

Quatre defuncions per Covid-19 al Sant Jaume de Calella des de Divendres, l’últim recompte del qual va informar la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Tres dels pacients estaven hospitalitzats al sociosanitari, mentre que un era pacient de l’hospital d’aguts. Ara mateix hi ha un total de 29 pacients ingressats per Covid-19 a Calella; 13 a l’hospital i 16 al sociosanitari. Des de l’últim recompte també s’han registrat 7 nous ingressos i 5 altes.

Els 16 pacients del sociosanitari de Calella continuen sent els casos que es van detectar a mitjans de setembre. La majoria d’ell són asimptomàtics i continuen en aïllament.

D’altra banda, i respecte a l’últim recompte de divendres, a l’Hospital de Blanes s’han registrat 3 nous ingressos i 2 altes, deixant el nombre total d’atesos en 10 pacients.

La Corporació també informa que el nombre total de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 27 persones.

Per tot plegat, cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures bàsiques d’higiene: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat