La CUP porta “Tremendu” al concert per commemorar el tercer aniversari de l’1 d’Octubre

Coincidint amb el tercer aniversari del referèndum de l’1-O, la CUP de Calella organitza un concert al Passeig Manuel Puigvert amb “Tremendu”. Es farà aquest dijous al Passeig Manuel Puigvert (19.30h) seguint totes les mesures de seguretat sanitària. La portaveu del grup municipal cupaire, Núria Freixas, ha lamentat que des de l’Ajuntament no se’ls permeti oferir el servei de bar durant el concert.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Freixas ha parlat de la proposta musical que la CUP porta a la ciutat per commemorar l’1 d’Octubre i també de la seva voluntat d’acompanyar el concert amb servei de barra.

Ha col·laborat amb Oques Grasses i en el festival que organitza Txarango, és un cantant molt bo que portarem a Calella per celebrar l’1 d’Octubre, un dia de lluita col·lectiva. Ens trobem que l’Ajuntament ens ha dit que no podem oferir servei de barra i mirarem de solucionar-ho perquè ben portat, seguint les mesures Covid, creiem que es pot fer.

Dani Rifà Tremendu és un cantant d’Osona, que ha participat en programes televisius, i que ofereix una proposta musical que veu del reggae i la cançó d’autor. Arribarà a Calella per presentar “Faré Bondat”, un treball on col·labora el cantant d’Oques Grasses, Josep Montero.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *