«La crida. Festival acollidor» de Calella x Refugiats pren forma

Assemblea Extraordinària de Calella x Refugiats celebrada ahir al vespre, Ajuntament Vell

«La Crida. Festival Acollidor». Aquest és el nom de les dues jornades que Calella x Refugiats farà al mes de maig amb l’objectiu de recaptar fons i ajudar els refugiats.

Tant el nom del festival com el disseny del logotip i algunes de les activitats que es faran els dies 13 i 27 de maig es van consensuar ahir al vespre en el decurs de l’assemblea extraordinària que havia convocat Calella x Refugiats a l’Ajuntament Vell.

Un dels membres d’aquesta plataforma d’ajuda als refugiats, Ernest Vila, ha avançat que la jornada del 27 de maig començarà a les 12 del migdia i es farà al passeig Manuel Puigvert. Amb tota probabilitat hi haurà una actuació castellera a càrrec dels Castellers de l’Alt Maresme; un vermut, un dinar popular i diferents debats amb membres d’entitats com ara Stop Maremortum, entre altres.

El dia 13 de maig serà el torn del festival de nit. Es farà un gran concert a la sala polivalent de la fàbrica Llobet-Guri. El preu de l’entrada s’ha establert en 5 euros. Tot i que ja hi ha grups de la zona que hi podrien participar, els membres de Calella x Refugiats busquen ara la complicitat i participació de grups amb més projecció mediàtica.

Tot i que ahir no es va posar sobre la taula durant l’assemblea extraordinària, Calella x Refugiats segueix pendent dels moviments que es facin per tal que arribi a Calella una o més famílies de refugiats.

Per dur a terme amb garanties d’èxit les dues jornades de «La Crida. Festival Acollidor», ahir es van establir una quinzena de comissions de treballar amb diferents àrees d’actuació. A l’assemblea d’ahir hi van assistir una trentena de persones.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *