L’Escola de Música bull d’activitats per celebrar els 20 anys

13256466_939169266195930_2134867565351045788_n-e1465224559229-720x340

Des d’ara i fins al juny el centre es disposa a celebrar dues dècades de funcionament. Normalment l’Escola de Música participa al llarg del curs en diverses trobades i projectes a diversos punts de Catalunya, i enguany moltes d’aquestes trobades tindran seu a Calella.

Una d’elles és la trobada de les corals que formen part del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, però n’hi ha d’altres. I es faran a Calella per un motiu de pes. L’Escola de Música Can Llobet celebra enguany el seu vintè aniversari, i també es celebra el 50è del Secretariat de Corals Infantils. Per aquest motiu, tal com ha explicat la directora de l’Escola de Música, Lourdes Bartrolí, es fan diferents activitats commemoratives. “Com que és molta feina no ens hi podem oferir cada any i ho guardem pels aniversaris cada 5 o 10 anys. Tal com farem el Juguem Cantant, al maig el Secretariat fa 50 anys i tornarà a ser festa grossa i anirem a una gran trobada de 2.500 nens al palau Sant Jordi. És un moviment molt viu i les persones que hi estem adherides hi posem el nostre granet“.

I encara hi ha més, ja que aquest any que estan d’aniversari l‘Escola de Música fa de seu de moltes activitats que habitualment es fan en d’altres localitats. “Dissabte passat vam fer una trobada d’adults que es titula «música per a tots» i van venir 8 escoles diferents del Vallès i M aresme. Erem 150 alumnes, vam acabar amb un concert a la Fàbrica. Altres anys hem anat allà on fos la seu, i aquest any som organitzadors. És una moguda important“.

Des d’ara i fins al juny cada mes hi haurà una o més activitats, obertes a la ciutadania, com la que ja els vam avançar a Ràdio Calella TV fa unes setmanes del Juguem Cantant.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat