La CUP cancel·la l’espectacle “Ovidi4” i busca nova data per fer la presentació de la llista electoral

L’assemblea local de la CUP ha decidit cancel·lar l’espectacle Ovidi4 en el marc del qual s’havia de presentar oficialment la candidatura del partit per a les eleccions municipals de Calella. S’havia previst pel 21 de febrer al Teatre Orfeó, que és la nova data en què s’ha convocat la vaga general amb el lema “Sense drets no hi ha llibertats” per protestar contra la reforma laboral. Des de l’organització s’ha informat que es retornaran els diners de les entrades venudes perquè, hores d’ara, no es preveu reprogramar-lo per qüestions de disponibilitat d’agenda.

Xavi Nogués, de l’assemblea local de la CUP, ha explicat a l’Info Migdia que si bé es descarta l’espectacle poètico-musical per una altra data, sí que s’està buscant per presentar la candidatura municipal a les eleccions del 27 de maig.

Ja hem començat a reprogramar la presentació de la llista, que intentarem fer-la al voltant de la data, sinó abans (…) Ovidi4 no té més dates per donar-nos i no el podem canviar de dia. Ens van proposar el 2 de març però això ens obligava a contraprogramar la rua de Carnestoltes dels petits i si ho fèiem més tard coincidia amb el Madrid-Barça.

En relació a les 171 entrades que s’havien venut per a l’espectacle del 21 de febrer al Teatre Orfeó, l’organització confirma que retornarà els diners per la via utilitzada per adquirir-les.

Són 171 persones que havien comprat entrades i es tornaran els diners a tothom de la mateixa manera com les van adquirir: poden enviar un missatge whatsapp al 629 780 776, un correu electrònic a lamorracalella@gmail.com o venir dimecres i divendres al local del carrer Sant Josep.

La Morra està oberta els dimecres de 19.00 a 21.30h i els divendres de 17.30 a 21.00h.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *